Waarom de naam 'Het Noorderlicht'

Het Noorderlicht inspireert mij en spreekt tot de verbeelding. Het licht observeren zorgt voor verwondering, bewondering en rust.

​Voor menig reiziger en fotograaf gaat een droom in vervulling tijdens het observeren en fotograferen van dit wonderlijk natuurfenomeen. Ook ikzelf heb meermaals het geluk gehad getuige te zijn van dit fantastisch schouwspel en telkens opnieuw werd ik me er heel erg bewust van dat we een klein onderdeel zijn van het universum. De wereld en de natuur rondom ons heeft heel wat te bieden om mensen uit te dagen en rust te brengen. Een schoonheid waar we met het nodige respect mee om moeten gaan.

De woorden van een inwoner van de Lofoten in Noorwegen zijn me steeds bijgebleven: “Wij leven niet een half jaar in het donker, wij leven een half jaar in een fantastisch mooi verrassend lichtspel.” Deze zin vormt de basis van mijn coaching:

Hoe zwaar jouw knoop ook weegt, hoe moeilijk je het even hebt, weet dat het licht steeds komt met een prachtige verrassende schoonheid.

​- Inge -