Aanbod workshops in kleine groep (3 tot 6 personen)

Workshops in kleine groep (3 tot 6 personen)

Deze workshops zijn speciaal ontwikkeld voor collega's die samen op zoek zijn naar één of meerdere workshops STEM of wiskunde. Ze worden georganiseerd voor een groep van 3 tot 6 personen die samen inschrijven en worden gegeven in het leslokaal van Het Noorderlicht in Moerzeke-Kastel.

Zowel voor STEM als voor Wiskunde worden er verschillende workshops aangeboden. Maak hier de keuze of u de workshops STEM of Wiskunde wilt ontdekken.

Bij elk van de workshops kunt u een beschrijving en verdere informatie terugvinden.

Voor deze workshops wordt bewust gekozen voor kleine groepen van minimum 3 en maximum 6 personen. Op deze manier verhoogt de interactie en krijgt iedere deelnemer de kans om een maximum aan informatie mee te nemen naar zijn of haar eigen klaspraktijk.

De workshops bevatten steeds een praktisch en theoretisch luik waarin het actief leren een centrale rol speelt. Alle inhouden worden benaderd vanuit de leerplannen van uw school (ZILL, OVSG, GO!). Daarnaast is er tijd voor vragen en feedback en zullen we inzoomen op de transfer naar uw eigen klaspraktijk.

De kostprijs voor een workshop is 75 euro (excl. btw) per persoon voor een halve dag.

Indien u interesse hebt in één of meerdere workshops kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier en dan zullen we samen op zoek gaan naar de meest geschikte datum voor beide partijen.

Hebt u vragen? Neem vrijblijvend contact op met Inge De Paepe.

Contacteer